Mo Duzgun verlengt verblijf bij Olympia’60

Dongen – We hebben de nadere kennismaking met Olympia’60 trainer Mo Duzgun, van vorige week donderdag, nog maar net achter de rug. Vandaag hebben we opnieuw bericht over de trainer uit Gorinchem.

Ook volgend jaar zal hij bij de zaterdagvierdeklasser Olympia’60 uit Dongen voor de groep staan. Mo geeft aan: “Ik ben blij met de verlenging bij Olympia’60. Het is tot nog toe een zeer kort seizoen geweest. Desondanks vinden zowel het bestuur als ik dat we een hele mooie samenwerking met elkaar hebben, daarom hebben we dan ook verlengd.”

Duzgun gaat hiermee zijn tweede seizoen in bij Olympia’60. Hij was hiervoor hoofdtrainer bij zowel RFC zaterdag als RFC zondag, vv Cabauw, RKDVC, Raptim Gorinchem en Rhelico. Als jeugdtrainer was hij onder meer bij VVAC en Kozakken Boys actief.

Foto: archief Olympia’60