VV Waspik vindt nieuwe hoofdtrainer voor 2021/2022

Met ingang van volgend seizoen wordt Emiel Heefer (45) de nieuwe hoofdtrainer van VV Waspik. Heefer wordt op Sportpark Elzenhage de opvolger van Eugene van der Heijden, die bezig is aan zijn laatste maanden als clubtrainer van Waspik. Op dit moment is Heefer in zijn woonplaats actief als trainer bij de JO19-1 van SC ‘t Zand (derde divisie), de club waar hij eerder zelf ook voetbalde.

Heefer in het dagelijks leven werkzaam als docent aan het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch, was als hoofdtrainer eerder actief bij het Tilburgse NOAD (inmiddels opgeheven), VV Gilze, Veerse Boys (eveneens opgeheven) en Baardwijk.

Heefer zelf zegt: “Met trots mag ik mededelen dat ik vanaf het volgende seizoen de hoofdtrainer ben bij VV Waspik. Ik kijk ernaar uit, om met de talentvolle selectie een mooi avontuur aan te gaan. Hopelijk gaat het allemaal snel weer aan de gang.”

Het bestuur van VV Waspik is verheugd met de aanstelling en wenst Emiel veel succes bij de club.

Foto: MiGe Fotografie