Van der Heijden volgend seizoen actief bij Be Ready (Hank)

Hank – De huidige hoofdtrainer van VV Waspik, Eugène van der Heijden, heeft voor volgend seizoen een nieuwe club gevonden: zondag derdeklasser Be Ready uit Hank. De hoofdmacht uit Hank speelde recentelijk voornamelijk in de vierde en vijfde klasse. Na een verloren kampioensduel pakte de club alsnog de titel in het het seizoen 2018/2019. Sindsdien speelt de club een aardig toontje mee in de derde klasse.

Met Van der Heijden haalt de club een trainer binnen met een lange staat van dienst. Hij was in de regio De Langstraat onder meer actief bij VV Desk, RWB, Raamsdonk, HHC’09 en twee perioden bij VV Waspik.

Het bestuur van Be Ready is content met de aanstelling van Eugène van der Heijden: “Het bestuur wenst Eugene in het nieuwe seizoen veel succes toe. Hopelijk kunnen we na de zomer weer volop voetballen in een echte competitie!”

Foto: © Beeld Werkt