Weer een nieuwe pagina op De Langstraat Voetbal!

Opnieuw de introductie van een nieuwe pagina op De Langstraat Voetbal! Dit keer een pagina gericht op de clubs én trainers. Op de pagina “Op zoek naar…” kunnen door beide (op aanvraag) onder meer vacatures en verzoeken voor oefentegenstanders geplaatst worden.

De clubs beginnen langzaamaan te kijken naar de invulling van de verschillende functies voor volgend seizoen. Deze pagina op De Langstraat Voetbal is een ideaal podium om voor deze vacatures nog extra interesse te wekken. Qua oefentegenstanders is het voorlopig natuurlijk rustig, hopelijk kunnen we snel de eerste verzoeken hiervoor op deze pagina plaatsen!

Wil je extra aandacht vragen voor een openstaande vacature binnen de club? Of heb je een opmerking/vraag? Mail dan naar: info@delangstraatvoetbal.nl!