VV DESK hoofdtrainer Tom Heijkoop verlengt contract

Woensdagavond tekende hoofdtrainer Tom Heijkoop een vernieuwd contact voor twee seizoenen bij VV DESK. Hij deed dit in het bijzijn van Wilfried Domenie (bestuurslid afdeling Seniorenvoetbal, red.) en Kees van Heijst (voorzitter T.C. Senioren, red.). Uit gesprekken tussen de hoofdtrainer en de T.C. bleek sterk dat beide partijen de behoefte hebben aan een contractverlenging voor meerdere seizoenen. De verlenging betekent dat Heijkoop tot en met het seizoen 2022-2023 aan het roer zal staan op Sportpark Eikendijk.

Transitie naar zaterdagvoetbal
De transitie naar het zaterdagvoetbal is voor Heijkoop, sinds het seizoen 2018-2019 hoofdtrainer van VV DESK, een reden om zich voor langere tijd aan de Kaatsheuvelse club te binden. “Ik wil DESK helpen met het realiseren van de toekomstvisie. De fundering voor het zaterdagvoetbal is gelegd, maar het huis is natuurlijk nog niet af. Het is een enorme uitdaging om deze transitie mede gestalte te geven.”

Talentvolle groep
Het bestuur en de T.C. zijn ervan overtuigd dat Tom Heijkoop de juiste persoon is om de zéér jonge, talentvolle selectie naar een hoger niveau te brengen. “Het huidige eerste elftal bestaat voornamelijk uit spelers uit de eigen jeugd. We werken met een vrij nieuw team in opbouw aan de toekomst en willen op een verantwoorde en stapsgewijze manier het vizier uiteindelijk zetten op promotie naar hogere klassen. Het bestuur en de technische commissie van VV DESK werken hard en ambitieus om hier invulling aan te kunnen geven.”

Foto: archief VV Desk