John van Dommelen ziet een mooie toekomst voor VV Nieuwkuijk

Openlucht concert Covid 19

Nieuwkuijk – Een van de talenten bij VV Nieuwkuijk is de pas 21-jarige John van Dommelen. In het seizoen 2017-2018 maakt hij op zijn 17e al zijn debuut. Een seizoen later, tijdens zijn eerste échte seizoen, was Van Dommelen al goed voor veertien doelpunten. Na een iets minder vorig seizoen, ging het dit seizoen weer als vanouds: na zeven officiële wedstrijden stond de teller al op acht gemaakte doelpunten.

Gevraagd naar waar dit tor instinct vandaan komt geeft Van Dommelen aan: “Ik denk dat het er bij de jeugd een beetje in is gekomen. In de jeugd maakte ik altijd redelijk veel goals. Het eerst jaar dat ik naar de selectie ging verliep het wat stroever. Daarna is het weer een beetje gaan lopen. Hopelijk gaan er nog heel veel volgen.”

Toekomst
Gevraagd naar zijn doelen of ambities voor de toekomst, geeft Van Dommelen aan dat het zijn grote droom is om een kampioenschap met VV Nieuwkuijk mee te maken. “Ik denk dat een kampioenschap met deze jongens zeker wel moet gaan lukken. Als de jongere jongens zich zo door blijven ontwikkelen moet dit volgens mij binnen een aantal jaar zeker lukken. We hebben een selectie waarin heel veel talent zit en ik denk dan ook dat we alleen maar beter gaan worden. Dat zou me echt fantastisch lijken.” Persoonlijk hoopt hij nog heel veel doelpunten en assists te mogen maken voor ‘Kuijk’.

Dat laatste vraagt, zoals bekend, nog enig geduld. Ook Van Dommelen kan niet wachten om weer op het veld te staan. “Ik ben blij als we weer met zijn allen lekker op het veld kunnen staan. En kijk helemaal uit naar de vele mooie derby’s die we op het veld uit kunnen vechten met veel supporters langs de lijn. Maar ik kijk er ook naar uit om na afloop gezellig met zijn allen weer de kantine in te gaan. Dat soort voetbalmomenten mis ik heel erg.”

Foto: © Arjan van Dongen / Heusden Nieuws