Introductie nieuwe rubriek: de spelerscarrousel

Bij veel clubs wordt op het moment al volop nagedacht over het aankomende seizoen. Met verschillende trainers zijn al gesprekken gevoerd over het wel of niet continueren van de samenwerking. Ook hebben verschillende clubs gesprekken gevoerd met de spelers of staan deze gesprekken gepland, om te bekijken hoe de selectie er volgend jaar uit gaat zien. Ondanks het feit dat er dit voetbalseizoen nog maar een handvol wedstrijden gespeeld zijn, wordt er dus al volop nagedacht over het aankomende seizoen.

Vanaf vandaag willen we de volgers van De Langstraat Voetbal door middel van de nieuwsrubriek ‘Spelerscarrousel’ gaan informeren over veranderingen in de regionale selecties. Denk hierbij aan een speler die overstapt naar een andere vereniging. Of een speler die na een periode in een vriendenteam gevoetbald heeft, het (opnieuw) in de selectie te proberen.

Om deze rubriek te kunnen vullen hebben jullie hulp nodig. Zijn er veranderingen binnen de selectie? Heeft jouw club een speler weten te strikken om volgend jaar bij jullie te komen voetballen? Of stopt er een voetballer na jaren in de selectie gevoetbald te hebben? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@delangstraatvoetbal.nl.