WSC vult technische staf weer verder in

Tweedeklasser WSC heeft met het oog op het volgend seizoen weer enkele posities op het voetbaltechnische vlak in kunnen vullen. Nadat bekend werd dat Norbert Rebsch en Peter Verzijl (respectievelijk huidige HJO en trainer O19-1)het eerste elftal zullen gaan bemannen kon de club melden dat huidig hoofdtrainer Patrick Berkelmans aan de club verbonden zal blijven als Hoofd Jeugd Opleiding. En nu kunnen weer twee namen bekend worden gemaakt.

De KNVB is dit seizoen van start gegaan met een nieuwe competitie opzet voor de leeftijdscategorie onder 23 en WSC heeft daar onmiddellijk op geschakeld  door een team voor deze  talentencompetitie in te schrijven. Komend seizoen zal dit team WSC O23-1 onder leiding staan van Senad Hadzic, die in het huidige seizoen assistent-trainer is bij de hoofdmacht van WSC. Hadzic heeft inmiddels de nodige ervaring als trainer bij diverse clubs en is in het bezit van het trainersdiploma  UEFA-C. Bij WSC heeft hij in het verleden diverse elftallen onder zijn hoede gehad waaronder WSC 2 en hogere jeugdselectieteams.

Het tweede elftal van WSC zal in het nieuwe seizoen opnieuw worden getraind door Rauf Odabasi. Daarnaast zal Rauf bij WSC JO17-1 de opvolger worden van Ton Verkerk, die als trainer-coach doorschuift naar het vlaggenschip van de jeugdopleiding WSC JO19-1. Odabasi is bij ook dit team dit seizoen actief als assistent-trainer en hij is in het bezit van het trainersdiploma UEFA-C.

De club verwelkomt de trainers op hun nieuwe functies en is verheugd dat deze posities ingevuld konden worden door gediplomeerde oefenmeesters uit de eigen gelederen.

De trainingen voor senioren onder 27 jaar worden deze week weer hervat. Nu is het te hopen dat de COVID-19 maatregelen verder worden versoepeld en dat er nog een punt aan dit seizoen kan worden gedraaid met wedstrijdvoetbal, in welke vorm dan ook.

Foto’s: Foto JPvD