Vacature: Redacteur gezocht!

Inmiddels is De Langstraat Voetbal al een paar maanden bezig met het plaatsen van voetbalartikelen. Zonder onze mooie groep redacteurs die we nu al hebben was dat nooit mogelijk geweest. Ook op onze social mediakanalen wordt er een mooie community van voetballiefhebbers binnen De Langstraat opgebouwd. Echter zijn we nog opzoek naar meer redacteurs om nog meer (actuele) content aan te kunnen bieden aan onze volgers!

Wie zoeken wij?

  • Een redacteur die foutloos Nederlands kan en de regio Waalwijk/Kaatsheuvel op zich kan nemen of een redacteur die de regio Dongen op zich kan nemen. Bekend zijn met de voetbalclubs uit de regio is een pre, maar geen verplichting.
  • Iemand met een passie voor (amateur)voetbal.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een plek om ervaring op te doen. Je interview- en schrijftechnieken gaan vooruit door het veel te doen, dat kan bij De Langstraat Voetbal!
  • Creatieve vrijheid, mocht je zelf een idee hebben voor een rubriek is dat altijd welkom!
  • Een leuke groep collega‚Äôs.

Ben of ken jij iemand die dit wel wat lijkt? Neem dan contant met ons op!
info@delangstraatvoetbal.nl