RWB VR1 Zaterdag op zoek naar een hoofdtrainer

Waalwijk – Voetbalvereniging RWB is op zoek naar een trainer(ster) die samen met de vrouwen van RWB de komende jaren wil werken aan het realiseren van het vorig jaar opgestelde beleidsplan. Voorafgaand aan het seizoen 2020/2021 werd een beleidsplan opgezet, door coronamaatregelen moest dit plan in de ijskast maar met ingang van seizoen 2021/2022 gaat RWB hier weer volop mee aan de slag.

Doel van het plan is om van RWB VR-1 Zaterdag een volwaardig 1e elftal te maken en wordt er vanuit gegaan dat RWB Vrouwen Zaterdag over vier jaren in de A-Categorie speelt, oftewel van de 5e klasse opschuift naar de 3e klasse. Gestreeft wordt daarbij dat de Vrouwenafdeling groeit naar twee elftallen en onderscheid gemaakt kan worden tussen prestatie en recreatievoetbal.

RWB is dus op zoek naar een trainer(ster) / Coach voor RWB VR-1 Zaterdag die samen met de vrouwen op wil trekken om dit plan te realiseren. De vrouwen van RWB trainen op dinsdag en donderdag, de wedstrijden worden op zaterdagmiddag gespeeld op het hoofdveld of eventueel het kunstgrasveld.

Voor deze functie stelt RWB een passende vergoeding ter beschikking en wordt een trainersdiploma gevraagd. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Nicky Ligtvoet (06) 34166301 of mailen naar nickyligtvoet@hotmail.com