S.V. Capelle verlengt andermaal contract met hoofdsponsor Vos Capelle

Foto: Archief S.V. Capelle

Ook de komende drie jaar is Vos Capelle de hoofdsponsor van S.V. Capelle. De shirts van het eerste elftal van de zaterdagvereniging zullen dus andermaal met dezelfde kleuren versierd worden, Vos is immers al jarenlang hoofdsponsor van de vereniging uit Sprang-Capelle.

Voorzitter Coert van Caem: “Namens S.V. Capelle ben ik natuurlijk verheugd om te melden dat Vos Capelle ook de komende drie seizoenen de hoofdsponsor is van onze vereniging. Vos Capelle staat al meer dan 75 jaar bekend als betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen. Daarnaast is Vos Capelle al jaren een trouwe hoofdsponsor van S.V. Capelle. Hiervoor wil ik Vos Capelle nogmaals hartelijk danken.”

Op de foto’s ondertekenen S.V. Capelle voorzitter Coert van Caem en Vos Capelle directeur Ronnie Vos het nieuwe contract.

Foto: Archief S.V. Capelle