Meiden- en damesvoetbal is hot in Sprang-Capelle

Voetbalclub S.S.C.’55 in Sprang-Capelle organiseert op zaterdag 15 mei een open training voor dames en meiden vanaf 14 jaar. Op die dag wordt er van 13.00 uur tot 14.30 door alle aanwezigen (waaronder de speelsters van VR1, VR2, MO-19 en M-15) gezamenlijk getraind. En het mooie daarbij is: de club regelt de consumpties.

Wil jij kennismaken met voetbal? Of voetbal je ergens anders en wil je wel eens weten hoe het dames-en meidenvoetbal bij S.S.C.’55 georganiseerd is? Train dan mee. Iedereen in de genoemde leeftijdsgroepen is welkom en we nodigen met name meiden van 14 tot en met 17 jaar uit.

Waarom kiezen voor S.S.C.’55?
Plezier in het spelletje staat bij ons voorop.
Onze trainers en leiders hebben jarenlange ervaring met, en hart voor, dames- en meidenvoetbal.
Je speelt altijd op je eigen niveau, want wij zorgen ervoor dat als jij nog wat in te halen hebt, je daar de juiste training voor krijgt.
Dames-en meidenvoetbal krijgt bij S.S.C’55 al lange tijd dezelfde aandacht als mannen- en jongensvoetbal. Zoals het hoort.
Over zaken als een trainingspak enzovoorts hoef je je niet druk te maken. Het wordt bij ons allemaal voor je geregeld.
Het enige wat jij hoeft te doen, is het veld op te stappen en lekker te voetballen.

Wil je meedoen op 15 mei? Kom rond 13.00 uur langs op ons sportpark aan de Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle. Je kunt ook even vooraf een mailtje met je naam en leeftijd sturen naar niels.vandenhoven@ssc55.nl.

Kun je de 15de niet, maar wil je wel een keer mee trainen? Geen probleem. Dat kan ook op een van onze trainingsdagen. Laat het Niels weten en het wordt geregeld.