Adverteren

DeLangstraatVoetbal.nl is een website die zich richt op al het voetbalnieuws in de regio de Langstraat. De website verzorgt het meest actuele en complete nieuws over al het voetbal in de regio. Naast het nieuws over de standaardelftallen van het mannenvoetbal, wordt ook aandacht besteedt aan het vrouwenvoetbal. In verschillende rubrieken wordt de regionale voetballiefhebber ge├»nformeerd met eigen interviews, verslagen, achtergrondinformatie en foto’s over spelers, trainers, scheidsrechters, bestuursleden en meer.

De Langstraat Voetbal richt zich qua nieuwsvoorziening op de 34 voetbalclubs in de regio de Langstraat. Onder deze regio vallen de gemeenten Geertruidenberg, Dongen, Waalwijk, Loon op Zand en Heusden. Alle inwoners van deze gemeenten bij elkaar opgeteld is dat al een potentieel bereik van meer dan 160.000 mensen!

Kortom: een breed opgezette, actuele website waarvan de voetballiefhebbers uit de regio de Langstraat (en omstreken) iedere dag kunnen genieten.

Waarom adverteren op DeLangstraatVoetbal.nl?
Is uw bedrijf voornamelijk actief in de regio de Langstraat? Of wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf in de vijf genoemde gemeenten vergroten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat De Langstraat Voetbal erg regionaal gefocust is, kunnen advertenties op onze website ook op een specifieke doelgroep gericht worden.

De reclame is 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar op de website.

Reikwijdte: minimaal de gemeenten Geertruidenberg, Dongen, Waalwijk, Loon op Zand en Heusden. Oftewel minimaal 160.000 mensen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur ons een mail: info@delangstraatvoetbal.nl.

Contactformulier

Leave this field blank